Розрахунок реологічних коефіцієнтів харчових дисперсних систем - Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2015)
Запропонований метод побудови і аналізу реологічної моделі харчових дисперсних систем є складовою теорії моделювання структурно-механічних властивостей в’язко-пружно-пластичних продуктів. The method of analysis and rheological model of food disperse systems is part of the theory of modeling the structural and mechanical properties of visco-elastic-plastic products.
Keywords: математична модель; харчові продукти; реологія; food; mathematical model; rheology; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра екології та екоменеджменту