Ковбаса, Володимир Миколайович2014-11-052014-11-051997Ковбаса, В. М. Застосування екструдованого пшеничного крохмалю як поліпшувача в хлібопекарському виробництві / В. М. Ковбаса // Проблеми та перспективи розвитку виробництва та споживання хлібопродуктів : зб. наук. праць ОДАХТ. – 1997. – Т. 3. – С. 6-9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18010В статті розглядається питання впливу пшеничного екструдованого крохмалю на хлібопекарські показники хліба. Наведені результати досліджень дозування екструдованого крохмалю в кількості 0,5; 1,0; 1,5 %. Зроблено наукове обґрунтування, яке пояснює доцільність його використання.uk-UKекструзіяпшеничний крохмальполіпшувачхлібопекарські показникихлібэкструзияпшеничный крахмалулучшительхлебопекарные показателиextrusionwheat starchimproverbaking indicatorsbreadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗастосування екструдованого пшеничного крохмалю як поліпшувача в хлібопекарському виробництвіArticle