Застосування екструдованого пшеничного крохмалю як поліпшувача в хлібопекарському виробництві - Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 1997)
В статті розглядається питання впливу пшеничного екструдованого крохмалю на хлібопекарські показники хліба. Наведені результати досліджень дозування екструдованого крохмалю в кількості 0,5; 1,0; 1,5 %. Зроблено наукове обґрунтування, яке пояснює доцільність його використання.
Keywords: екструзія; пшеничний крохмаль; поліпшувач; хлібопекарські показники; хліб; экструзия; пшеничный крахмал; улучшитель; хлебопекарные показатели; extrusion; wheat starch; improver; baking indicators; bread; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів