Шульга, Оксана СергіївнаЧорна, Анастасія ІванівнаПетруша, Оксана Олександрівна2018-04-192018-04-192017Шульга, О. С. Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок / О. С. Шульга, А. І. Чорна, О. О. Петруша // Товари і ринки. – 2017. – №1. – С. 120-130.1998-2666https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27055Представлено результати дослідження помадних цукерок у їстівній плівці, яка складається з плівкоутворювача, пластифікатора, гідрофобної складової та розчинника. Доцільність використання їстівної плівки підтверджено експериментальними дослідженнями органолептичних і фізико-хімічних показників якості помадних цукерок. The results of the study of lipstick candy in the edible film, which consists of a film form, a plasticizer, a hydrophobic component and a solvent, are presented. The feasibility of using the edible film is confirmed by experimental studies of organoleptic and physico-chemical indicators of the quality of lipstick candy.uk-UKпомадні цукеркиїстівна плівка (покриття)масова частка вологиредукувальні речовиниступінь кристалічностікристали цукруlipstick candyedible film (coating)mass fraction of moisturereducing agentsthe degree of crystallinitycrystals of sugarкафедра експертизи харчових продуктівЇстівна плівка як фактор збереження свіжості помадних цукерокArticle