Дяченко, Владислав ОлександровичГаленко, Олег Олександрович2023-04-102023-04-102018Дяченко, В. Перспективи використання рослинної сировини в виробництві м'ясних закусок / О. Галенко, В. Дяченко // Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : VII Всеукраїнська студентська науково-практична конференція, 26 квітня 2018 р., м. Вінниця. – Вінниця : Вінницький торгово-економічний інститут, 2018 – С. 60-62https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39987Мета роботи полягала в дослідженні біологічних особливостей та харчової цінності пряно- ароматичних коренеплодів та виявлення можливості використання їх в технологіях м’ясопродуктів. The purpose of the work was to study the biological features and nutritional value of spicy and aromatic root crops and to identify the possibility of their use in meat products technologies.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпастернакм'ясні закускихрінparsnipmeat snackshorseradishПерспективи використання рослинної сировини в виробництві м'ясних закусокThesis