Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах - Національний університет харчових технологій (My University, 2025)
Видання містить тези доповідей учасників ХХI Міжнародної науково-практичної конференції. Розглянуто актуальні питання відновлення та розвитку активності підприємств у сучасних умовах, узагальнено підсумки вивчення проблеми управління ефективністю діяльності підприємств, а також ознайомлено читачів із сучасними трендами в менеджменті персоналу компаній. Розраховано на здобувачів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних умовах. The publication contains abstracts of the reports of the participants of the 21th International Scientific and Practical Conference. Current issues of the restoration and development of enterprise activity in modern conditions are considered, the results of the study of the problem of managing the efficiency of enterprise activity are summarized, and readers are also introduced to modern trends in company personnel management. It is intended for students of higher education, graduate students, teachers, researchers who are interested in issues related to the functioning of enterprises in modern conditions.