Організаційно-методичні засади бюджетного контролю виробничих підприємств - Осадча, Ганна Григорівна (My University, 2014)
Досліджена сутність бюджетного контролю, наведені основні елементи, функції, основні принципи та завдання бюджетного контролю. Проілюстровано приклад бюджетного контролю з застосуванням статичних і гнучких бюджетів. the essence of budgetary control, the basic elements, functions, basic principles and tasks of budgetary control. Illustrated example of budgetary control using static and flexible budgets.
Keywords: бюджетний контроль; об’єкт контролю; предмет контролю; budget control; project control; object control; кафедра обліку і аудиту