Коваленко, Ірина ОлександрівнаБондар, Наталія ПетрівнаШаран, Лариса Олександрівна2013-11-072013-11-072012Коваленко, І. О. Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства / І. О. Коваленко, Н. П. Бондар, Л. О. Шаран // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 50-51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11089Запропонована технологія маршмелоу з використанням порошку топінамбуру та фруктових соків. The technology of marshmallow with topinambour powder and fruit juices has been proposed.uk-UKтопінамбурtopinambourмаршмелоуmarshmallowтехнологіяtechnologyкафедра готельно-ресторанної справиУдосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарстваThesis