Готель в сучасному світі - Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2018)
Проведена характеристика готелів в світі та Україні. Characterization of hotels in the world and Ukraine has been carried out.
Keywords: готелі; пансіони; готельне господарство; hotels; boarding houses; hotel industry; кафедра готельно-ресторанної справи