Дробот, Віра ІванівнаІгнатченко, Д. Ю.Прокопенко, Алла Дмитрівна2012-06-102012-06-102008Дробот, В. І. Дослідження впливу різних технологічних факторів на якість емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту / В. І. Дробот, Д. Ю. Ігнатченко, А. Д. Прокопенко // Наукові праці НУХТ. – 2008. - № 25. – С. 113-115.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1276Досліджено вплив житньо-солодового екстракту, тривалості диспергування і масової частки вологи в емульсії на дисперсність емульсій для заварних пряників і їх стійкість до розшарування. Розроблено оптимальний технологічний режим приготування емульсій з використанням житньо-солодового екстракту.Influence of a rye malt extract, duration of dispergation and moisture content in emulsion on dispersiveness of the emulsions for scalded gingerbread and their resistance stratification have been investigated. The optimum technological mode of preparation of emulsions with use of a rye malt extract is developed.uk-UKстійкість до розшаруванняresistance stratificationжитньо-солодовий екстрактвологістьтемпература емульсіїrye malt extractmoisture contenttemperature of emulsionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу різних технологічних факторів на якість емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту