IT-туристичні підприємства на ринку України - Дударенко, Віта; Примак, Тетяна Юхимівна (My University, 2017)
В сучасних умовах неможливо забезпечити якісне ведення туристичного бізнесу без впровадження й застосування новітніх інформаційних технологій. Саме їх використання на практиці забезпечить дотримання суб’єктами туристичної діяльності комплексу взаємодіючих і взаємодоповнюючих вимог, що формують якість туристичних послуг. Now it is impossible to provide high-quality tourism business without the introduction and application of the latest information technologies. Only their use in practice could ensure compliance the subjects of tourist activity with a complex of interacting and complementary requirements that forms a quality of travel services.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; ІТ-технології; IT technology; CRM-системи; CRM systems; інтернет-технології; internet technology