Хоменко, Юлія ОлександрівнаМакарчук, Мирослава РостиславівнаВишнівська, Марія ВалеріївнаПасічний, Василь Миколайович2014-07-162014-07-162014Перспектива використання олеорезинів в м'ясній галузі / Юлія Хоменко, Мирослава Макарчук, Марія Вишиівська, Василь Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 443-444.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16191Натуральні спеції є однією з важливих складових рецептури при виробництві м'ясопродуктів. Саме використання спецій в різноманітних поєднаннях дозволяє створити широку гамму смаків м'ясних виробів, а також виготовляти продукти профілактичного та оздоровчого напрямку. Organic spices are an important part of the recipe in the production of meat products. It is the use of spices in various combinations to create a wide range of flavors of meat products and produce products of preventive and wellness area.uk-UKм'ясна промисловістьм'ясопродуктинатуральні спеціїmeat industrymeatnatural spicesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспектива використання олеорезинів в м'ясній галузіOther