Перспектива використання олеорезинів в м'ясній галузі - Хоменко, Юлія Олександрівна; Макарчук, Мирослава Ростиславівна; Вишнівська, Марія Валеріївна; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2014)
Натуральні спеції є однією з важливих складових рецептури при виробництві м'ясопродуктів. Саме використання спецій в різноманітних поєднаннях дозволяє створити широку гамму смаків м'ясних виробів, а також виготовляти продукти профілактичного та оздоровчого напрямку. Organic spices are an important part of the recipe in the production of meat products. It is the use of spices in various combinations to create a wide range of flavors of meat products and produce products of preventive and wellness area.
Keywords: м'ясна промисловість; м'ясопродукти; натуральні спеції; meat industry; meat; natural spices; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів