Тімбілдінг як сучасний інструмент виховної роботи у вищому навчальному закладі - Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна (My University, 2013)
Тімбілдінг - інноваційний інструмент виховної роботи у вищому навчальному закладі, який дозволяє підвищити ефективність діяльності колективу. Teambuilding - an innovative tool for educational work in higher education, which improves the efficiency of the team.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; тімбілдінг; виховання; студент; team building; education; student