Рубанка, Катерина Володимирівна2018-05-082018-05-082017Рубанка, К. В. Застосування сумішей рослинних екстрактів в технології харчоконцентратів солодких страв типу муси / К. В. Рубанка // Хранение и переработка зерна. — 2017. — № 2 (210). — С. 46–49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27293В статті описано харчову цінність та технологічні переваги виробництва полікомпонентних сумішей на основі сухих екстрактів чаю та кави. З метою встановлення гарантійного терміну зберігання розроблених сумішей, запропоновано два види пакувального матеріалу – поліетилен та металізований поліпропілен. Досліджено вплив виду упаковки на якість готових сумішей Встановлено гарантійний термін зберігання сумішей для різних видів упаковки. The article describes the nutritional value and technological advantages of the production of poly-component mixtures based on dry tea and coffee extracts. In order to establish the warranty period for the storage of the developed mixtures, two types of packing material - polyethylene and metallized polypropylene are offered. The influence of the type of packaging on the quality of the finished mixtures was investigated. The warranty period of storage of mixtures for different types of packaging was established.uk-UKтривалість зберіганнярослинні екстрактичайкаваупаковкаduration of storageplant extractsteacoffeepackingкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології консервуванняДослідження впливу терміну зберігання на якість полікомпонентних сумішей на основі чаю та кавиArticle