Дослідження кінетичних характеристик процесу віброекстрагування в системі рослинна сировина – екстрагент - Зав'ялов, Володимир Леонідович; Бодров, Віктор Семенович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна; Запорожець, Юлія Владиславівна; Деканський, Вадим Євгенійович (My University, 2010)
Наведена методика і результати по визначення рівноважних концентрацій в системі "рослинна сировина - екстрагент" і запропоновано рівняння ліній рівноважних концентрацій екстрактних речовин для вибраних груп городини і лікарських рослин.

A method and results is resulted in relation to determination of balance concentrations in the system a "digister is an extractant" and equalizations of lines of balance concentrations of extractive matters are offered for the chosen groups of ogorodiny and medical plants.
Keywords: віброекстрагування; математична модель; кінетика; гідродинаміка; масообмін; віброекстрактор; vibroextracting; mathematical model; kinetics; hydrodynamics; mass-transfer; vibroextractor; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв