Дубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван ФедоровичСтрельченко, Людмила ВасилівнаБандуренко, Галина Михайлівна2018-06-272018-06-272016Патент U 105128 UA, МПК А23L 3/46 (2006.1) А23B 7/026 (2006.01) Спосіб виробництва яблучних снеків (патент на корисну модель №105128) / Малежик І. Ф., Дубковецький І. В., Бандуренко Г. М., Стрельченко Л. В. ; заявник НУХТ. – № u 201507404 ; заявл. 23.07.2015 ; опубл. 10.03.2016, Бюл. № 5, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27778Спосіб виробництва яблучних снеків передбачає миття, нарізання, висушування яблук частинками, охолодження й пакування. Висушування яблук відбувається конвективно-терморадіаційним способом з імпульсним введенням енергії при температурі теплоносія 30-80 °С. Швидкості руху повітря в сушильній камері 1-10 м/с з рециркуляцією до вологості 6-9 %. // A method of producing apple snacks involves washing, slicing, apple drying, cooling and packaging. The apples drying is carried out by a convective thermo-radiation method with pulsed energy input at a temperature of the coolant of 30-80 °С. The speed of air movement in a drying chamber is 1-10 m / s with recirculation to a humidity of 6-9%.кафедра технології консервуваннякафедра процесів і апаратів харчових виробництвяблучні cнекивиробництвоінфрачервоне випромінюваннясушінняконвективно-терморадіаційний спосіборганоліптичні показникиapple snacksproductioninfrared radiationdryingconvective thermo-radiation methodorganoleptic parametersСпосіб виробництва яблучних снеків (патент на корисну модель №105128)Other