Планування впровадження техніки і технологій на підприємстві - Якимович, Альона (My University, 2013)
Стійкість і стабільність підприємницької структури забезпечується конкурентноздатністю продукції та ефективністю господарювання. Stability business structure and stability is provided rentnozdatnistyu competitive products and efficient management.
Keywords: техніка; технологія; підприємство; equipment; technology; enterprise