Сучасні технології обробітку ґрунту в аграрних холдингах - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2011)
Висвітлено особливості сучасних технологій обробітку ґрунту у вертикально інтегрованих аграрних формуваннях та обґрунтовано пропозиції щодо перспектив їх подальшого розвитку

Features of modern soil cultivation technologies in vertically integrated agrarian formations are highlighted and proposals regarding the prospects for their further development are substantiated
Keywords: сільськогосподарське виробництво; раціональне господарювання; агрохолдинг; agricultural production; rational management; agricultural holdings; кафедра економіки і права