Інститут президента в системі внутрішньої безпеки в Україні - Нікітіна, Ірина Всеволодівна; Нікітін, Юрій Вікторович (My University, 2014)
У публікації аналізується психолого-кримінологічні аспекти реформування інституту президента України в системі державної влади. Акцентується увага на ролі громадських організацій в системі забеспечення психологічної безпеки особистості та внутрішньої безпеки українського суспільста. This publication analyzes the psychological and criminological aspects of the reform of the President of Ukraine in the system of government. The role of non-governmental organizations are already providing of psychological safety of the individual and societal Ukrainian internal security.
Keywords: Інститут Президента України; органи виконавчої влади; забезпечення безпеки; механізм внутрішньої безпеки; Institute President of Ukraine; executive agencies; ecurity; internal security; кафедра гуманітарних дисциплін