Молочно-рослинний напій «Сонячний» - Троцюк, Галина Юріївна; Шевченко, Сергій Олександрович; Павлюченко, Олена Станіславівна (My University, 2017)
Молочно-рослинний напій містить молоко пастеризоване 1,5 % жирності, морквяний та яблучний фреші, мед та квітковий пилок. The milk-vegetable drink contains pasteurized milk 1.5% fat, fresh carrot and apple, honey and flower pollen.
Keywords: напої; молоко; морквяний фреш; яблучний фреш; мед; квітковий пилок; drinks; milk; carrot juice; apple juice; honey; flower pollen; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції