Історія держави і права України - Рудик, Петро Андрійович (My University, 2011)
У методичних вказівках коротко подаються загальні відомості «Історії держави і права України» як навчальної дисципліни (предмет, мета, завдання, роль, що повинен знати і вміти студент), розподіл годин, зміст лекційних та семінарських занять, перелік питань для підготовки до заліку та завдання на контрольну роботу, вказівки до виконання контрольних робіт, рекомендована література як основна, так і додаткова.

The common statements of “The history of state and law of Ukraine” as academic discipline (subject, objective, tasks, role, student’s skills and knowledge) are represented in the instructional guidelines along with academic hours distribution, lectures and seminars content, list of questions for credit preparation and tasks for the paper test, guidelines for tests execution, main and additional recommended literature.
Keywords: історія держави; Україна; право; залік; контрольна робота; розподіл годин; форма контролю; history of state; Ukraine; law; control form; test paper; academic hours distribution; credit; кафедра економіки і права