Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаГубенко, Станіслава Олегівна2015-05-272015-05-272015Органолептична оцінка якості фонданів спеціального призначення / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, С. О. Губенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 3. – С. 401.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20826Проведена оцінка якості фонданів за органолептичними показниками та визначено оптимальну композицію. The evaluation of the quality fondants organoleptic and determined the optimal composition.uk-UKфонданfondantцеліакіяceliac diseaseорганолептикаorganolepticякістьqualityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиОрганолептична оцінка якості фонданів спеціального призначенняOther