Органолептична оцінка якості фонданів спеціального призначення - Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Губенко, Станіслава Олегівна (My University, 2015)
Проведена оцінка якості фонданів за органолептичними показниками та визначено оптимальну композицію. The evaluation of the quality fondants organoleptic and determined the optimal composition.
Keywords: фондан; fondant; целіакія; celiac disease; органолептика; organoleptic; якість; quality; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи