Бараненко, Сергій Сергійович2022-10-172022-10-172022Бараненко, С. С. Проєкт технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ «Ла Тарту» у м.Київ зі збільшенням потужності виробництва : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Сергій Сергійович Бараненко ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2022. – 70 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38288otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівзаварне тістечко «Трубочка» з шоколадним кремомзаварне тістечко «Трубочка» з кремом «Шарлот»тістечко нарізне «Добош» та тістечко нарізне «Барвінок»планетарний міксера «Alma Tekno 1203V»ротаційна піч «MIWE roli-in»тунельна електрична піч марки LASERПроєкт технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ «Ла Тарту» у м.Київ зі збільшенням потужності виробництваOther