Ґенеза парадигми бухгалтерського обліку - Колос, Ірина Василівна; Щербак, Юлія Миколаївна (My University, 2018)
Встановлено розвиток парадигми бухгалтерського обліку в історичному аспекті з виокремленням особливостей і врахуванням викликів економіки, суспільства, теорії управління. Визначено багатовекторну спрямованість сучасної наукової парадигми бухгалтерського обліку в Україні. Established development paradigm in accounting from the historical aspect and features of allocation taking into account the economy calls of society, control theory. Defined multi-vector orientation of modern scientific paradigm of accounting in Ukraine.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; бухгалтерський облік; парадигма бухгалтерського обліку; accounting; accounting paradigm