Пристрій для укладання штучних виробів в тару (Патент на винахід № 27176) - Ковальов, Олександр Іванович; Сторіжко, Йосип Іванович; Мироненко, Світлана Михайлівна; Руковіцан, Анатолій Васильович (My University, 2000)
Винахід відноситься до пакувальної техніки. Ціль винаходу – підвищення надійності. Пристрій складається з контейнера для подачі виробів, накопичувача-формувача і механізму переносу шару виробів. The invention relates to packaging machinery. The purpose of the invention - improve reliability. The device consists of a container for supplying products, generator-drive mechanism and transport layer products.
Keywords: кронштейн; противаги; контейнер; захоплювальний пристрій; bracket; counterweight; container; gripper; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки