Особливості формування маркетингової стратегії туристичних підприємств - Михайленко, М.; Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна (My University, 2018)
Розкриті питання формування маркетингової стратегії на туристичних підприємствах. Issues of formation of marketing strategy at tourist enterprises are disclosed.
Keywords: туризм; туристичне підприємство; маркетинг; кафедра туристичного та готельного бізнесу; tourism; travel company; marketing