“Розселення”: ретроспектива розвитку поняття - Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2007)
У статті проведено аналіз розвитку поняття “розселення” як базового терміну географії населення. In the article the analysis of development of notion of “settling” is conducted as a base term of geography of population.
Keywords: розселення населення; поняття; settling; кафедра туристичного та готельного бізнесу