Капкейк «Зернятко» (Деклараційний патент на корисну модель № 107174) - Бондар, Наталія Петрівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Яцкевич, Аліна Сергіївна (My University, 2016)
Капкейк містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, сіль, амоній вуглекислий. Додатково містить сметану, цукор ванільний, макуху харчову гарбузового та/або кунжутного насіння, воду для набухання макухи. Cupcake contains the highest grade wheat flour, sugar, butter, egg, salt, ammonium carbonate. Extras includes sour cream, sugar, vanilla, pumpkin cake baking and / or sesame seeds and water to swell meal.
Keywords: макуха гарбузова; pumpkin cake; макуха кунжутного насіння; sesame seed cake; кафедра готельно-ресторанної справи