Бухонька, Ельміра Максимівна2022-05-262022-05-262022Бухонька, Е. М. Дослідження використання соєвого борошна для надання виробам оздоровчої дії з впровадженням нового асортименту в проекті хлібозаводу в м. Суми : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ельміра Максимівна Бухонька ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2022. – 138 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37515кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівборошно соєветехнологія булочних виробівпроєктуванняхлібозаводГостолДослідження використання соєвого борошна для надання виробам оздоровчої дії з впровадженням нового асортименту в проекті хлібозаводу в м. СумиOther