Наукові підходи до визначення сутності поняття «інтеграція» - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2011)
Розглянуто сутність поняття «інтеграція» з точки зору різних науково-методичних підходів: економічної теорії, менеджменту, стратегічного менеджменту, корпоративного управління. The basic concepts of integration are considered from point of different scientifically: methodical approaches: economic theory, management, strategic management, corporate management.
Keywords: інтеграція; об’єднання; інтегрована структура; integration; association; integrated structure; кафедра економіки праці та менеджменту