Мовленнєві вміння для формування англомовної компетентності у професійно орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій - Бойко, Ганна Анатоліївна (My University, 2022)
Публікацію присвячено виокремленню мовленнєвих вмінь, потрібних для формування англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування; професійно орієнтоване монологічне мовлення; майбутні фахівці з харчових технологій; мовленнєві вміння; монолог-повідомлення; монолог-опис; speech production competence; pre-servicefood technologists; speech production skills; description monologue; messagemonologue