Концептуальні підходи до розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення - Ковбаса, Володимир Миколайович; Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2006)
Запропонована класифікація борошняних кондитерських виробів спеціального призначення в залежності від віку, фізичного навантаження, стану здоров’я. The offered classification of flour pastry wares of the special purpose is depending on age, physical loading, state of health.
Keywords: борошняні кондитерські вироби; класифікація; спеціальне призначення; alour pastry wares; classification; special purpose; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів