Ковбаса, Володимир МиколайовичДорохович, Вікторія Віталіївна2013-03-182013-03-182006Ковбаса В. М. Концептуальні підходи до розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В. М. Ковбаса, В. В. Дорохович // Нетрадиционное растениеводство, эниология, епология и здоровье. – Алушта, 2006. – С. 570 – 572.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6849Запропонована класифікація борошняних кондитерських виробів спеціального призначення в залежності від віку, фізичного навантаження, стану здоров’я. The offered classification of flour pastry wares of the special purpose is depending on age, physical loading, state of health.uk-UKборошняні кондитерські виробикласифікаціяспеціальне призначенняalour pastry waresclassificationspecial purposeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКонцептуальні підходи до розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначенняArticle