Розрахунок швидкості випаровування вологи при конвективно-терморадіаційному сушінні - Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Бурлака, Тетяна Василівна (My University, 2016)
Сушіння - найдавніший метод консервування харчових продуктів і являє собою один з найбільш поширених процесів, що використовуються в цілях підвищення продовольчої стабільності, так як він знижує активність води в продукті, зменшує мікробіологічну активність і зводить до мінімуму фізичні та хімічні зміни в процесі зберігання.
Keywords: інфрачервона сушка; швидкість випаровування вологи; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв