Впровадження інформаційно- комунікативних технологій навчання при підготовці студентів технологічних спеціальностей - Попова, Інна Вадимівна; Шульга, Сергій Іванович; Зінченко, Наталія Юріївна; Харітон, Тамара Яківна (My University, 2015)
В умовах сучасного виховання компетенції майбутнього фахівця технічного напряму підготовки постає проблема впровадження нових технологій навчання. Впровадження комунікативних методів дозволяє викладачам організувати не тільки оволодіння базовими навичками й знаннями, але розвинути у студента особистості, схильності до наукового пошуку. Важливим є формування прагнення до постійного самовдосконалення не тільки персони, що навчається, але й викладача. Слід зазначити, що сучасне електронне середовище надає можливість реалізувати творчий потенціал науковцю та досліднику будь-якого рівня кваліфікації і напрямку, адаптуватися до швидких змін наукових парадигм. In the conditions of modern education of competence of the future specialist of technical direction of preparation the problem of introduction of new technologies of training arises. Implementation of the Communication allows teachers to organize not only the mastery of basic skills and knowledge but develop student personality predisposition to scientific research. It is important to the formation of the desire for constant self-improvement not only person who studies but also teacher. It should be noted that the current electronic environment provides the opportunity to realize the creative potential of scientists and researchers of any level of training and direction to adapt to rapid changes in scientific paradigms.
Keywords: інформаційно- комунікативні технології; підготовка студентів; технологічні спеціальності; Information and communication technologies; training students; technological specialties; кафедра харчової хімії