Деякі аспекти викладання дисципліни «Інформатика та інформаційні технології» студентам технологічного напрямку Національного університету харчових технологій - Сєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана Василівна (My University, 2012)
Дана стаття присвячена методиці викладання дисципліни «Інформатика та інформаційні технології» студентам технологічного напряму підготовки вищих навчальних закладів. Методика враховує психолого-педагогічні основи управління навчально-пізнавальною діяльністю студентів, завдання пов’язані з розробкою окремих компонентів методичної системи навчання інформатики студентів відповідно до модульно-рейтингової системи навчання, орієнтованої на систематичне та цілеспрямоване використання засобів інформаційно-комунікаційних технологій.

This article is devoted to methods of teaching "Computer and Information Technology" for students of technological field of study in higher education. Technique takes into account psychological and pedagogical foundations of teaching and learning activities of students, the task associated with the development of individual components of methodical teaching computer science students in accordance with module-rating educational system that focuses on the systematic and purposeful use of ICT.
Keywords: інформатика; computer science; інформаційні технології; кредитно-модульна система; відео-електронний консультант; комп’ютерні тести; рейтинг; математичний пакет MathCad; об’єктно-орієнтоване програмування; Visual Basic; Visual Basic; information technology; credit-modular system; video electronic consultant; computer tests; rating; mathematical package MathCad; object-oriented programming; Visual Basic; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки