Сушко, Михайло Валентинович2021-10-112021-10-112021Сушко, М. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва «Какао на молоці» 3,2 % жиру для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Михайло Валентинович Сушко ; наук. керівник Дар’я Дмитрівна Харгелія. – Київ, 2021. – 105 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35980otherкакаомолоконебезпечні факторисистеми управління безпечністюсистема НАССРкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва «Какао на молоці» 3,2 % жиру для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод»Other