Малопоширені сорти винограду в Україні - Бабич, Ірина Михайлівна; Полешко, Н. В.; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2015)
Основним напрямком розвитку виноробної галузі України в нових економічних умовах є раціональне використання ресурсів, удосконалення технології переробки винограду та покращення якості винопродукції. Результати досліджень показали, що на якісні показники виноматеріалів, формування смакових і ароматичних властивостей впливають якість сировини і технологія виробництва.
Keywords: виноград України; виноградарсько-виноробний комплекс