Апробація фотозахисної ефективності косметичного засобу з природними антиоксидантами - Бєлінська, Ганна; Марченко, B. C.; Григор'єва, В. К.; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна (My University, 2014)
Завданням розробки є розширення спектру дії фотозахисного крему від згубного впливу на шкіру УФ-опромінення, а також можливість використання широко доступних, стабільних компонентів природного походження. The objective of development is to expand the action spectrum sunscreen cream from the harmful effects on the skin UV irradiation, and the ability to use widely available, stable components of natural origin.
Keywords: кунжутна олія; фотозахисний крем; антиоксиданти; sesame oil; sunscreen cream; antioxidants; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів