Антоненко, Марина Олександрівна2023-04-202023-04-202023Антоненко, М. О. Проект заводу харчових концентратів у м. Обухів з виробництва супів гречаних швидкого приготування, сухі сніданки не глазуровані та мюслі : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Антоненко Марина Олександрівна ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2023. – 76 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40285У кваліфікаційній роботі на тему: «Проект заводу харчових концентратів у м. Обухів з виробництва супів гречаних швидкого приготування, сухі сніданки не глазуровані та мюслі», будівництво заводу з автоматизованими лініями з виробництва сухих сніданків, мюслів, супів. Асортимент виробів: мюслі «Ананасові» та «Абрикосові», суп гречаний грибний, кукурудзяні палочки. У кваліфікаційній роботі містяться технологічні розрахунки та підбір обладнання. Встановлені сучасні високопродуктивні лінії з виробництва харчоконцентратів.otherсухі сніданкимюслісуп швидкого приготуванняmueslibreakfast cerealsinstant soupкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект заводу харчових концентратів у м. Обухів з виробництва супів гречаних швидкого приготування, сухі сніданки не глазуровані та мюсліOther