Проект заводу харчових концентратів у м. Обухів з виробництва супів гречаних швидкого приготування, сухі сніданки не глазуровані та мюслі - Антоненко, Марина Олександрівна (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі на тему: «Проект заводу харчових концентратів у м. Обухів з виробництва супів гречаних швидкого приготування, сухі сніданки не глазуровані та мюслі», будівництво заводу з автоматизованими лініями з виробництва сухих сніданків, мюслів, супів. Асортимент виробів: мюслі «Ананасові» та «Абрикосові», суп гречаний грибний, кукурудзяні палочки. У кваліфікаційній роботі містяться технологічні розрахунки та підбір обладнання. Встановлені сучасні високопродуктивні лінії з виробництва харчоконцентратів.
Keywords: сухі сніданки; мюслі; суп швидкого приготування; muesli; breakfast cereals; instant soup; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів