Спосіб кутерування сировини (Патент на корисну модель № 61683) - Некоз, Олександр Іванович; Литовченко, Ігор Миколайович; Батраченко, Олександр Вікторович (My University, 2011)
Спосіб кутерування сировини, що включає подрібнення, перемішування, емульгування, причому додатково ножі обертаються зі змінною частотою. The way querubyna raw materials, including grinding, mixing, emulsification, and the knives rotate with variable frequency.
3)
Keywords: кутер; подрібнення; сировина; cutter; grinding; raw; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв