Леонова, Галина ВікторівнаГречко, Ніна ЯківнаБабич, Ірина Михайлівна2016-05-302016-05-302004Леонова, Г. В. Вибір освітлювачів для оброблення виноматеріалів / Г. В. Леонова, Н. Я. Гречко, І. М. Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-та наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – Київ : НУХТ, 2004. – Ч. ІІ. – С. 17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23459Для надання стабільності винам у виноробстві використовують освітлювачі. Як освітлювачі білих та червоних виноматеріалів використовували бентоніт, желатин та палигорскіт. To provide stability wines in wine using clarifiers. As lights red and white wine used bentonite, gelatin and palyhorskit.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствабентонітжелатинпалигорскітосвітлювачвиноматеріалиbentonitegelatinpalygorskitelighterwine materialsВибір освітлювачів для оброблення виноматеріалівThesis