Вибір освітлювачів для оброблення виноматеріалів - Леонова, Галина Вікторівна; Гречко, Ніна Яківна; Бабич, Ірина Михайлівна (My University, 2004)
Для надання стабільності винам у виноробстві використовують освітлювачі. Як освітлювачі білих та червоних виноматеріалів використовували бентоніт, желатин та палигорскіт.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; бентоніт; желатин; палигорскіт; освітлення вина