Архіпова, Галина ІванівнаКриворотько, Володимир МихайловичКваша, Оксана Юріївна2013-01-302013-01-302012Архіпова, Г. І. Екологічні аспекти вирощування рослинної сировини для виробництва продуктів дитячого харчування / Г. І. Архіпова, В. М. Криворотько, О. Ю. Кваша // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - № 6. - С. 3-5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5891Представленная статья посвящена анализу современного состояния экологического выращивания растительного сырья для производства продуктов детского питания за определенными регионами Украины. Сосредоточенно внимание на проблеме как обеспечить качественным сырьем предприятий-производителей продуктов детского питания.otherдитяче харчуванняякістьаналізрослинна сировинадетское питаниекачествоанализрастительное сырьеbaby foodqualityanalysisplant materialкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра екологічної безпеки та охорони праціЕкологічні аспекти вирощування рослинної сировини для виробництва продуктів дитячого харчуванняEnvironmental aspects of growing plant material for the production of baby foodArticle