Сороколіт, Микола ІвановичТаран, Віталій Михайлович2013-08-062013-08-061997Сороколіт, М. І. Особливості технологічної схеми виробництва пектину із соковитої сировини / М. І. Сороколіт, В. М. Таран // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій та обладнання в харчову та переробну промисловість : міжнародна науково-технічна конференція, 21-24 жовтня 1997 р. : тези доповідей. – 1997. - С. 32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9341Існуючі технології одержання пектину із вичавлених яблук, бурякового жому тощо мають певні недоліки. Existing technology of pectin from apples squeezed, beet pulp, etc. have some disadvantages.otherтехнологічна схемасировинапектинtechnological schemepectinraw materialsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвОсобливості технологічної схеми виробництва пектину із соковитої сировиниOther