Дослідження фізіологічного стану активного мулу очисних споруд хлібокомбінатів - Сулейко, Тетяна Леонідівна (My University, 2004)
Охарактеризовано показники, що впливають на фізіологічний стан активного мулу. Наведені результати досліджень ферментативної здатності активного мулу.

The characteristic parameters that influence the physiological state of activated sludge. The results of the enzymatic capacity of activated sludge.
Keywords: активний мул; activated sludge; ферментативна активність; enzyme activity; кафедра екології та екоменеджменту