Абрамова, Асьят ГеоргіївнаПавлюченко, Олена СтаніславівнаШевченко, Сергій Олександрович2023-03-142023-03-142018Абрамова, А. Г. Удосконалення технології шаруватих напоїв для закладу ресторанного господарства / А. Г. Абрамова, О. С. Павлюченко, С. О. Шевченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези доповідей 84-ої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 410.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39138Досліджено шляхи використання меду в технології шаруватих коктейлів. Ways of using honey in the technology of layered cocktails have been studied.otherшаруваті коктейлімолокомедовий сиропхарчова цінністьlayered cocktailsmilkhoney syrupnutritional valueкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології шаруватих напоїв для закладу ресторанного господарстваThesis