Удосконалення технології шаруватих напоїв для закладу ресторанного господарства - Абрамова, Асьят Георгіївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шевченко, Сергій Олександрович (My University, 2018)
Досліджено шляхи використання меду в технології шаруватих коктейлів. Ways of using honey in the technology of layered cocktails have been studied.
Keywords: шаруваті коктейлі; молоко; медовий сироп; харчова цінність; layered cocktails; milk; honey syrup; nutritional value; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції