Удосконалення пневмоприводів пакувальних машин - Масло, Микола Андрійович (My University, 2005)
Проведено аналіз програмного пневматичного привода, що складається з силового пневмоциліндра і керуючого гідроциліндра. Представлені результати теоретичних досліджень заданих законів руху робочих органів пакувальних машин з програмним пневмоприводом. The analysis software pneumatic actuator, which consists of the power of the air cylinder and the control of the hydraulic cylinder. The results of theoretical studies defined the laws of motion of working bodies of packaging machines with software pneumatic
Keywords: пневматичний привод; pneumatic drives; пакувальна машина; packaging machine; силовий циліндр; power cylinder; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки