Дослідження якості закупорювальних засобів для лікеро-горілчаного виробництва - Ковальчук, Володимир Петрович; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2019)
Встановлено, що необхідно проводити оцінку якості закупорювальних засобів за органолептичними та фізикохімічними показниками водно-спиртового настою або їх окремих елементів. It is established that it is necessary to evaluate the quality of the closures by the organoleptic and physicochemical parameters of the water-alcohol infusion or their individual elements.
Keywords: лікеро-горілчане виробництво; distillery production; закупорювальні засоби; corking; якість; quality; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства