Ковальчук, Володимир ПетровичОпанасюк, Тетяна ІванівнаОлійник, Світлана Іванівна2021-06-292021-06-292019Ковальчук, В. П. Дослідження якості закупорювальних засобів для лікеро-горілчаного виробництва / В. П. Ковальчук, Т. І. Опанасюк, С. І. Олійник // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 94.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34689Встановлено, що необхідно проводити оцінку якості закупорювальних засобів за органолептичними та фізикохімічними показниками водно-спиртового настою або їх окремих елементів. It is established that it is necessary to evaluate the quality of the closures by the organoleptic and physicochemical parameters of the water-alcohol infusion or their individual elements.otherлікеро-горілчане виробництвоdistillery productionзакупорювальні засобиcorkingякістьqualityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження якості закупорювальних засобів для лікеро-горілчаного виробництваThesis