Стратегічні підходи підвищення якості та безпечності у закладах ресторанного господарства - Мозговий, Володимир Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Звєрєв, Микола Вікторович; Грушевська, Ірина Олегівна (My University, 2025)
У тезах розглядаються стратегічні підходи до підвищення якості та безпечності у закладах ресторанного господарства.

The theses explore strategic approaches to enhancing quality and safety in foodservice establishments.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; безпечність харчових продуктів; ресторанний бізнес; HACCP; quality; food safety; food safety; restaurant business