Вирішення енергетичних та екологічних проблем АПК за рахунок переробки шкідливих стоків та відходів - Нікулін, Олександр Федорович; Горбенко, В. М.; Коцинський, Б. Б.; Кузнецова, К. В.; Салюк, Анатолій Іванович (My University, 2009)
В статті мова йде про впровадження біоенергетичних комплексів, що дозволить вирішити одночасно енергетичні й екологічні проблеми агропромислового комплексу. The article is talking about the implementation of bioenergy systems that will solve both energy and environmental problems of agriculture.
Keywords: гній; manure; метаногенез; органічні відходи; біогаз; очищення стоків; біоенергетична установка; biogas; кафедра екології та екоменеджменту