Вплив лецитину на формування якості хліба - Полодюк, Валентина Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2003)
У статті представлені результати дослідження впливу соєвого лецитину на реологічні властивості, показники якості хліба та процес черствіння. The article presents the investigation results of soy lecithin influence of on the rheological properties, bread quality and staling process.
Keywords: соєвий лецитин; якість хліба; процес черствіння; soy lecithin; bread quality; staling process; кафедра готельно-ресторанної справи