Рудюк, Віталій ПетровичПасічний, Василь МиколайовичХорунжа, Тетяна Олегівна2023-10-182023-10-182021Рудюк, В. П. Розроблення рецептур напівкопчених ковбас з використанням білково-жирового наповнювача / В. П. Рудюк, В. М. Пасічний, Т. О. Хорунжа // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів,15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 275https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41228Описано дослідження рецептур напівкопчених ковбас з використанням, термостабільних білково-жирових продуктів, на основі сухих молочних концентратів.otherбілково-жировий комплекснапівкопчені ковбасикафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм'ясні продуктиprotein-fat complexsemi-smoked sausagesmeat productsРозроблення рецептур напівкопчених ковбас з використанням білково-жирового наповнювачаThesis